Reklama

Bravčová PANENKA na nový spôsob: Vyskúšajte túto PARÁDNU od Coolinarov!

Nebeská bravčová panenka od coolinarov vás dostane!

Zdroj: KAMIL TOMCOFCIK

Reklama

Pozvanie na večeru? Prijali sme ho od Kamila a Michaely, dvojice, ktorú baví dobré jedlo a všetko, čo s ním súvisí. Neodolávajte ani sekundu, ich nebeská panenka vám bude chutiť!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Polievka, z ktorej sa chudne: Recept od známej fitnesky Olgy si odložíte!
    Zdroj: NMH

    Šikovných foodblogerov Kamila a Michaelu nájdete aj na coolinari.sk

    Bravčová panenka v pistáciách na fazuľke a hrášku

    2 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 20 MINÚT

    Zdroj: KAMIL TOMCOFCIK

    Nebeská bravčová panenka od coolinarov vás dostane!

    Potrebujete:

    • 500 g bravčovej sviečkovice
    • 200 g strukov mrazenej zelenej a žltej fazuľky
    • 100 g mrazeného zeleného hrášku
    • 2 lyžice pistácií nasekaných nadrobno a nesolených
    • čerstvý tymian
    • soľ a čerstvo mleté čierne korenie
    • maslo, extra panenský olivový olej

    POSTUP:

    1. Bravčovú sviečkovicu dobre očistite od blán, umyte a osušte. Ochuťte ju soľou, korením a nasekanými lístkami čerstvého tymianu. Potom opekajte v celku a z každej strany na panvici asi 12 minút. Sviečkovicu vyberte na tanier a nechajte ju odpočívať.
    2. Na masle smažte fazuľové struky s hráškom, nezabudnite ich osoliť a okoreniť. Po piatich minútach budú hotové.
    3. Na dosku rozsypte nasekané pistácie a sviečkovicu v nich obaľte. Rozdeľte ju na dve polovice.
    4. Na tanier rozložte struky aj hrášok a jemne ich zalejte olivovým olejom. Sviečkovicu položte navrch – je veľmi svieža a šťavnatá, takže nepotrebujeme omáčku či prílohu. Môžete ju podávať aj s varenými zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťou.