Logo
Reklama

5 MINÚTOVÝ KOLÁČIK cukrárky Petry Tóthovej: Super RÝCHLY RECEPT plný ovocia!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Zbožňujem túto bleskovú maškrtu, ktorá pripomína niečo medzi palacinkou a nákypom. Okrem toho, že je rýchlo hotová, môžete do nej prepašovať napríklad aj aróniu, ktorá práve dozrieva a je neuveriteľne zdravá,“ usmieva sa vychytená cukrárka a porotkyňa Pečie celé Slovensko.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás