Logo
Reklama

Čučoriedky sú SUPERPOTRAVINA: Bojujú proti zápalom aj vysokému cholesterolu!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Čučoriedky sú bohaté na antioxidanty, najmä flavonoidy, ako sú antokyány. Tieto látky pomáhajú chrániť bunky pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi, čo môže znížiť riziko chronických ochorení, ako sú rakovina a srdcové choroby. Vedeli ste to o nich?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás