Logo
Reklama

Fantastická BÁBOVKA s ganášou z bielej čokolády: Recept zo známej cukrárne v Piešťanoch

Elizabeth, cukráreň & kaviareň v Piešťanoch.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Žiada sa vám v nej viac ružovej? Ganáš môžete dofarbiť lyžičkou malinového pyré alebo kvapkou prírodného farbiva. Efektne prekryje aj prípadné malé nerovnosti na bábovke,” inšpiruje Monika Galbavá, majiteľka známej Elizabeth cukrárne a kaviarne v Piešťanoch.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás