Logo
Reklama

Legendárne ŠPAGETY CARBONARA: Ktorá ingrediencia do nich vôbec nepatrí?

Špagety carbonara.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Legendárne talianske špagety Carbonara patria k najobľúbenejším jedlám z cestovín. No ak si chcete pripraviť uhliarske špagety ako profík, vyvarujte sa nasledovným chybám.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás