Logo
Reklama

PARMEZÁN dokonale ochutí kopec jedál: Vyskúšajte CESTOVINOVÉ MUŠLE!

Cestoviny s hráškom, talianskou šunkou a parmezánom.

Zdroj: Dobré jedlo/Lýdia Czakó

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Najznámejší taliansky syr sa povinne pridáva do bazalkového pesta, baklažánového parmigania di melanzane, rizota, výborne ochutí cestoviny, šaláty, zapečené zemiaky, zeleninu, kuracie mäso, omáčky i krémové polievky. Nezabudnite ale, že parmezán obsahuje veľa soli!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás