Logo
Reklama

Chrumkavé lístkové cesto a horúce jabĺčka! Tieto JABLKOVÉ TAŠTIČKY budete milovať

Chrumkavé jablkové taštičky

Zdroj: Monika Fajdová

Reklama
Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Rýchly recept, na ktorý môžete využiť aj popadané jablká.

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás