objednať časopis
všetky kategórie

Navarte v týždni výdatnú polievku s poctivým vývarom a môžete ju jesť aj tri dni!

Borčš

Boršč
Zdroj: DOBRÉ JEDLO/Laura Witteková

Dobré rady:

  • Kvalitný vývar je základ boršču. Vylepšite ho lyžicou paradajkového koncentrátu.
  • Čerstvé paradajky môžete v recepte nahradiť kvalitným paradajkovým pretlakom.
  • Zeleninu môžete do polievky nakrájať na kocky alebo ju nahrubo nastrúhať. Vtedy pridávajte cviklu až ku koncu varenia.
  • Pred podávaním nechajte polievku aspoň pol hodiny odstáť pre lepšie prepojenie chutí. Najlepšie chutí na druhý deň.
  • Dochutiť si ho môžete kyslou smotanou, ale zaobídete sa aj bez nej.

Recept aj videopostup TU>> 

Boršč
Čítajte viac
Na obed stačí BORŠČ: Sýta polievka s kopou vitamínov! (POSTUP)

Recept na chutnú polievku nájdete aj na ďalšej strane>>