Reklama
Späť na článok
PLAČKOVÁ ženila brata! Z tej honosnej výzdoby nebudete vedieť spustiť oči
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Nemusí byť len LEPEŇÁK: Deti poteší takáto ZDRAVÁ DESIATA!
Skvelé ĽUDOVÉ JEDLO na dnes: Pečené ZEMIAKY ozdobte touto zdravou dobrotou. Mňam!
Španielsky KOLÁČ z troch druhov MLIEKA: Prenesie vás na dovolenku k moru
POLITICI V KUCHYNI: Chcú riadiť krajinu, ale vedia variť?
Chudnúť sa dá aj s "pekelnými" sacharidmi a s čokoládou: Skúste to takto!
Obľúbená herecká DVOJKA pridala fotku z PRÍRODY! Usmievať sa pri nej bude snáď každý
Tradičný SLIVKOVÝ PODLESNÍK: Rozvonia celý dom a oblížete si po ňom všetky prsty!
Detská ANESTEZIOLOGIČKA Barbora a jej úžasné torty: Orechová s BIELOU čokoládou je TOP
TOTO svojim deťom ani NEUKAZUJTE! Nebudete stíhať krájať ovocie!