Reklama

TOTO svojim deťom ani NEUKAZUJTE! Nebudete stíhať krájať ovocie!

Tá mini korytnačka!

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CnCiBCZopjQ

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dostať do detí zdravé jedlo môže byť občas poriadny zaberák, skúste to takto!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Prázdninové BUCHTY ako od babičky: Recepty na najlepšie PARENÉ, PEČENÉ, DUKÁTOVÉ i PREKLADANÉ

    Sarah Lescrauwaet-Beach, ktorá si založila na instagrame krásny farebný profil našla naozaj kretívny spôsob, ako dostať do malých ľudí viac ovocia a zeleniny. Na taniere aranžuje krásne diela, ktoré by nám občas mohlo byť aj ľúto zjesť!

    Často sa inšpiruje obľúbenými Disney postavičkami, ale nechýbajú ani Simpsonovci či Garfield. Jej hlavným cieľom bolo, aby mali deti zdravý vzťah k jedlu, čo je v dnešnej dobe dôležitejšie než kedykoľvek predtým.

    Čo sa týka surovín, používa najmä ovocie, zeleninu a oriešky. Vyhýba sa rôznym umelým farbivám či príchutiam, predpripraveným kašiam alebo napríklad cestovinám. Pri pohľade na niektoré z jej diel je priam neuveriteľné, že je to všetko jedlé!

    Autor článku

    Monika Fajdová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.