Reklama
Späť na článok
SLOVENSKÉ RIZOTO má svoje čaro: Retro RECEPT sa hodí uprostred týždňa
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Fašiangy sú tu! Poďte si s nami vysmažiť TRADIČNÉ FÁNKY
Nevylievajte NÁLEV Z KYSLÝCH UHORIEK! Takto ho môžete ZUŽIKOVAŤ
Ide vám na chuť TRADIČNÁ HUSPENINA? Teraz je jej čas! Uvarte ju podľa šéfkuchára
Ktoré LIEČIVÉ BYLINKY sú pre vás ideálne? Prezradí to VAŠE ZNAMENIE
Výživná POLIEVKA na marocký spôsob dnes padne vhod! Recept aj pre vegánov
Uhádnete, ktorá slovenská speváčka sa zvŕta v tejto KUCHYNI? "Je to moje kráľovstvo!" vraví
Dokonalé zimné jedlo PEČENÉ ZEMIAKY: Vylepšite ich chutnými plnkami!