Reklama
Späť na článok
LUXUSNÝ OBED ako od šéfkuchára: ŠŤAVNATÁ bravčová PANENKA so SLIVKOVOU OMÁČKOU
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Ľahký obed či večera: Skvelý a RÝCHLY šalát s HRUŠKOU
Speváčka SIMA a jej kuchyňa! Tipovali by ste, že má práve takýto vkus?
Taká naša KLASIKA: Máte radšej PLNENÉ papriky alebo KAPUSTNÉ listy?
Dokonalé PESTO z PETRŽLENOVEJ VŇATE! Iné už robiť NEBUDETE
Plánujete oslavu? ZABUDNITE na CHLEBÍČKY, pripravte TOTO!
Jednoduché LETNÉ JEDLO: Super CESTOVINY S FETOU A PARADAJKAMI
Nedeľný koláčik ku kávičke: Tento čučoriedkový s tvarohom je jedna báseň!
Tieto raňajky si zamilujete! Vynikajúce FRANCÚZSKE TOASTY Z VIANOČKY
Nedopustíme na voňavé PUNČÁKY: Rezy, roláda, pralinky aj torta!
NARODENINY s BRUŠKOM? Žiadny problém, pozrite na oslavu SLOVENSKEJ SPEVÁČKY