Recepty
Trendy
Tipy
Video
Podcasty
objednať časopis
Napečené
Slovenská
Cestoviny
Zeleninové
Ázijská
Rýchla večera
Zdravé
Torty
Narodeninová oslava
Sezónne
Na grile
Letné koláče
Ryby a dary mora
Jedlá z mäsa
Párty
Zmrzlina
Vegetariánske
Bábovky
Štipľavé
Po babke
všetky kategórie
Navigácia
Recepty
Trendy
Tipy
Video
Podcasty
Sledujte nás
Objednajte si časopis Dobré jedlo
Objednať predplatné
Paštéta z kačacej pečene: Už ste ju skúšali s hrozienkami?
FOTO: Dobré jedlo/Laura Witteková
Načítať ďalšiu fotku
80%
20%
Sladkastú chuť jej dodajú aj sultánky a dezertné víno.
Zdieľať
Výtvory z našej kuchyne
Na túto nepečenú PIŠKÓTU by bol hrdý aj profík - a je to také jednoduché
Ohodnoť
VÝVAR je na jeseň základ: Všetci sa z neho dokážu najesť
Ohodnoť
Začína JABLKOBRANIE: Máte svoju koláčovú topku?
Ohodnoť
Legendárne JABLKOVÉ PITÉ S ORECHMI: Kedy ste ho mali naposledy?
Ohodnoť
FIGOVÁ PIZZA? Krásne ladí s gorgonzolou!
Ohodnoť
Pizza pre SILNÉ chute. Štipľavá však byť nemusí, hlavne, že je DOMÁCA
Ohodnoť
Najnovšie video
Odporúčame vám
Obľúbené recepty
Poďte si upiecť PODPECNÍK: Tromfnete súťažiacich z Pečie celé Slovensko?
Najlepšie FÁNKY z Pečie celé Slovensko: Recept technickej výzvy čaká na vás!
Naozaj chutný a zdravý ŠKANDINÁVSKY CVIKLOVÝ ŠALÁT: Náš tip na nedeľu!
Takú dobrotu ste ešte nejedli! KOLÁČ S PEČENÝM HROZNOM ohúri textúrou i chuťou
Adriana Kneissl Poláková vypeká aj po svadbe: Jej recept na slávne rezy ŽERBÓ je top!
Najlepšia krémová DUBÁKOVÁ POLIEVKA: Pridajte do nej aj toto!
Najkrajšia torta Slovenska: Ktorá zvíťazila v 12. ročníku?
Populárne z webu