objednať časopis
všetky kategórie
Šéfkuchár Martin Záhumenský predstavil čitateľom mesačníka Dobré jedlo niekoľko jedál z toskánskej kuchyňe. Na snímke sú cestoviny s domácim pestom a ricottou.
Naučíme vás vyrobiť poctivé ŠPENÁTOVÉ CESTOVINY s DOMÁCIM TVAROHOM: Zvládne to každý!
Fusilli s pestom z medvedieho cesnaku.
Milovníci cestovín sa pokochajú
Jar na tanieri! Linguine S MEDVEDÍM CESNAKOM a klíčkami ďatelinky chutia fantasticky
Karamelizovaný kel s oravskou slaninou.
Špagety s citrónom a hráškom.
Cestovinový šalát S TUNIAKOM: Chutný obed pripravíte raz-dva!
Štipľavý pondelok: Uvarte si s nami PIKANTNÉ ŠPAGETY
Meghan a princ Harry sa stravujú veľmi zdravo.
Zapečené cestoviny.
Penne à l’arrabiata.
Špagety carbonara.
Tuniaková nátierka s údeným a krémovým syrom.
Cestoviny so syrovo-karfiolovou omáčkou
Rôzne druhy cestovín.