Logo
Reklama

Východniarske holúbky: Najobľúbenejšie jedlo detstva Beáty Dubasovej

Speváčka Beáta Dubasová mala tradičné závitky z kapusty, mletého mäsa a ryže rada už ako malé dievča. Keď sa vracia do rodného Stropkova, holúbky musia byť!

Zdroj: Laura Witteková

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Speváčka Beáta Dubasová mala tradičné závitky z kapusty, mletého mäsa a ryže rada už ako malé dievča. Keď sa vracia do rodného Stropkova, holúbky musia byť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás