Logo
Reklama

Kváskové PIZZA SLIMÁKY: Upečte ich podľa Pekárovej ženy

Pečivo z pekárne Pakárova žena.

Zdroj: Pekáreň Pakrova žena

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

V košickej rodinnej remeslenej pekárni Pekárova žena pečú poctivé kváskové pečivo. Ich pizza slimáky si môžete dokonca sami upiecť podľa ich receptu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás