Reklama

Herečka Mary Bartalos vie, ako si osladiť život: MŇAM, jej originálnu ŽEMĽOVKU musíte vyskúšať!

My sme veľmi silná dvojka v kuchyni. 👩🏻‍🍳🧑🏼‍🍳A keď píšem silná, tak naozaj! Čokoľvek varím a pečiem, Noel už aj prisúva stoličku a ide mi pomáhať. Začneme vždy s veľkou eufóriou, vždy sa pritom aj povadíme, aj udobríme, ale dôležité je, že to vždy dotiahneme do úspešného konca😀

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CXMb7oauI9Q/

Reklama

Herečka Mária Bartalos zmizla z televíznych obrazok, pretože sa chcela naplno venovať starostlivosti o deti a domácnosť. To, že jej to ide výborne dokazuje aj na svojom Instagrame.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Ako udržať ovocie na povrchu piškótového koláča? Poradí vám skúsená cukrárka

    Herečka Mary Bartalos sa do povedomia Slovákov dostala hlavne vďaka úspešnému seriálu Oteckovia, kde stvárnila učiteľku Lindu. Netrvalo dlho a sympatická herečka sa rozhodla svoje pôsobenie na televíznych obrazovkách dočasne ukončiť a začať sa naplno venovať svojej rodine.

    Mary je hrdá mamina dvoch synčekov Noela a Jonatana a netají sa tým, že im veľmi rada varí rôzne dobroty. Svoje recepty často zverejňuje na svojom Instagrame, kde inšpiruje už 188 tisíc ľudí.

    Iba pred pár dňami zverejnila vo svojich príbehoch na Instagrame recept na úžasnú žemľovku, ktorú určite musíte vyskúšať.

    Žemľovka podľa Mary Bartalos

    Potrebujete:

    • 4 malé svetlé bagetky
    • 3 vajcia
    • 350 ml mlieka
    • tvaroh
    • 3-4 jablká
    • med
    • škorica
    • kokosový cukor
    • maslo

    POSTUP:

    1. Vymastite zapekaciu misu maslom.
    2. Ošúpané jablká nakrájajte na mesiačiky.
    3. Tvaroh vymiešajte s 1 vajíčkom, škoricou a medom podľa chuti.
    4. Bagetky nakrájajte na tenšie kolieska a namáčajte do mlieka, aby nasiakli (mlieko, 2 vajcia a med podľa chuti).
    5. Na dno pekáča dajte prvé namočené bagetky, na to vrstvu tvarohu, na to jablká, tie posypte škoricou a trošku kokosovým cukrom. Tento postup ešte raz zopakujte a na vrch poukladajte posledné namočené bagetky. Polejte roztopeným maslom a dajte piecť na 180 stupňov na 30-35 minút.

    Čítajte viac z Dobrého jedla: