Makarónky sú malé, zvyčajne rôznofarebné guľaté koláčiky, ktoré sa k nám dostali z Francúzska. Nám pripomínajú tak trochu piškóty a toto cesto je vyrobené zo 100% čistej mandľovej múky, bielka a cukru. Potom sa naplnia lahodným krémom a chutný dezert je na svete.
Ich príprava znie jednoducho ale v skutočnosti je poriadne náročná a na to, aby ste vytvorili perfektné cesto potrebujete veľa pokusov. Cukrárka Vicky na svojom Instagrame predvádza nový level pečenia makaróniek.
Tieto sladké, chutné minikoláčiky nepečie v klasickom guľatom tvare ale vytvára z nich rozprávkové postavičky, superhrdinov, rozkošné zvieratká ale aj veselú zeleninu.
Viac foto jej dokonalých makaróniek nájdete v našej galérii TU!
Čítajte viac z Dobrého jedla: