Logo
Reklama

Čo je VEGANUÁR a ako začať s vegánskou stravou: Tipy a suroviny, ktoré si zamilujete

Vegánska strava je naozaj pestrá!

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zvažujete prechod na rastlinnú stravu? Veganuár je ideálnou príležitosťou, ako vyskúšať nové jedlá a prispieť k lepšiemu svetu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás