Logo
Reklama

Chutné VEGÁNSKE JEDLÁ: Zachutia aj zarytým mäsožrútom

VEGAN KUNG PAO

Zdroj: Iva Kocová @ivka_veggierecipes

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Výdatné jedlo môže byť aj čisto rastlinného pôvodu. Ochutnajte skvelé zeleninovo-strukovinové skvosty od foodblogerky Ivky Kocovej a na mäso ani nepomyslíte! A čo je na jej receptoch najlepšie? Že ich jednoduchá príprava vás bude baviť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás