Logo
Reklama

Tento kuchár šéfuje vychytenej reštaurácii slovenského milionára: Dal nám SUPER RECEPT!

"Tvorca konceptu aj zážitkov. Daniel Tilinger pracoval vo svete s víziou, že raz sa vráti domov. Prišiel do regiónu s bohatým dedičstvom, vyskladal tím profesionálov s vášňou pre jedlo a vytvoril ECK. Jeho rukopis, ktorý spája klasické s nezvyčajným, spoznáte v každom súste. Pretože ECK je Daniel a Daniel je ECK," napísali na Instagrame ECK.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CwF4PYnqGTn/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nová ECK Restaurant jedného z najbohatších Slovákov Patrika Tkáča funguje pod jeho taktovkou. A praská vo švíkoch! Jej talentovaný šéfkuchár Daniel Tilinger nám venoval recept na fantastickú tekvicovú polievku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás