Logo
Reklama

Slávne PUKANSKÉ PÁRANCE s tvarohom: Tradičný RECEPT od etnologičky Katky Nádaskej!

Pukanské párance s tvarohom

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Ponúkli ma nimi ženičky na známych Pukanských remeselníckych trhoch, ktoré nadväzujú na slávu remesla a cechov v tomto baníckom kráľovskom meste. Vskutku jednoduché, ale chutné a vďačné jedlo ma ihneď dostalo!“ prezradila Dobrému jedlu Katka.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás