Logo
Reklama

Pražma kráľovská stojí menej ako losos: Má málo kostí a chutí SKVELO!

Ryby sú zdravé a chutná - pražma vám rozhodne ulahodí.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Taká zlatá rybka! Zlatý má jeden pásik, od čela k očiam, a do zlatista hrajú aj prúžky na jej žiabrach. Preto sa pražme niekedy hovorí dorada – v španielčine znamená dorado pozlátený. Milá je tiež svojím vzrastom a na tanieri chutí úžasne! Zamilujte si ju tiež.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás