Logo
Reklama

Rýchla večera podľa Mišky a Kamila: Recept na fantastické KRÉMOVÉ RIZOTO!

Rizoto s pórom, jarnou cibuľkou a gorgonzolou chutí fantasticky.

Zdroj: KAMIL TOMCOFCIK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pozvanie na večeru? Prijali sme ho od coolinarov Kamila a Michaely, foodblogerskej dvojice, ktorú baví dobré jedlo a všetko, čo s ním súvisí. Neodolávajte ani sekundu, bude vám chutiť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás