Logo
Reklama

Namarinujte JAHODY: Z tejto VANILKOVEJ DOBROTY vám narastú hrče za ušami!

Vanilkový krém s marinovanými jahodami je úžasný dezert!

Zdroj: MAREK BARTOŠ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sú skvelé bez ničoho. Alebo iba poprášené cukrom. S kopčekom šľahačky... a celkom určite v tomto jemnom dezerte. Najprv jahody namarinujte. Miloval ich už ruský cár Alexander I., a milujeme ich aj my!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás