Logo
Reklama

Lacné ŠPORHELTNÍKY našich babičiek: Aha, ako ĽAHKO si ich doma UPEČIETE!

Slávne šporheltníky Attila ponúka vo svojom pojazdnom stánku.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tradičnú pochúťku z okolia Nitry Attila pečie so svojím tímom na jarmokoch po celom Slovensku, ale určite naňho natrafíte aj na každom dobrom streetfood festivale. RECEPT na ŠPORHELTNÍKY má po svojej babičke a teraz je VÁŠ!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás