Logo
Reklama

Geniálny RECEPT na PEČENÝ KARFIOL: Lenivá kuchárka ho neobaľuje , aj tak CHUTÍ ešte LEPŠIE!

Zapekaný karfiol s paradajkovou salsou

Zdroj: Veronika Čopíková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Lenivú kuchárku a jej rýchle a pritom extra chutné RECEPTY jednoducho milujeme. Aj Veronikin pečený karfiol nemá chybu - nemusíte ho obaľovať, pečie sa v plechu... a zvonku krásne chrumká, vnútri je žasne mäkučký. Určite si ho doma UROBTE.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás