Logo
Reklama

Najlepšia PIZZA margherita, akú ste kedy jedli: Dostali sme TOP RECEPT od Martina Záhumenského!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na Martinovo cesto si odkladáme naveky. Je svetové! Ak máte chuť iba na jednu pizzu, tri zvyšné bochníky zabaľte samostatne do fólie a odložte do mrazničky. V prípade núdze vytiahnite, nechajte rozmraziť a vaľkajte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás