Logo
Reklama

Fantastické HUBOVÉ RIZOTO: Recept známeho šéfkuchára Michala Konráda je TOP!

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Sušené huby nemusíte vopred namáčať. Skúste ich pridať do rizota bez toho – uvidíte, bez problémov zmäknú aj ho krásne zafarbia," radí špičkový šéfkuchár. Pozval nás k sebe domov a musíme uznať, ich rodinné RIZOTO je MŇAM! Určite si ho urobte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás