Logo
Reklama

Úchvatné BABIČKINE FÁNKY: Urobte ich podľa RECEPTU známej cukrárky!

Babičkine fánky.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Poznáte ju ako Guľku? Šikovná cukrárka Lucia Smolenová, ktorej sladké diela ste ešte donedávna mohli ochutnať priamo v jej bratislavskej cukrárni U Guľky, nám venovala zdedený RECEPT na milované fánky. Budete sa zalizovať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás