Logo
Reklama

Ovsené VLOČKY: Ako ich pripraviť, aby sme z nich vyťažili maximum?

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S biochemičkou a špecialistkou na ovsené vločky Veronikou Hanákovou sme sa v najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali aj o tom, či je lepšie dať si vločky s jogurtom alebo ako ovsenú kašu, a či je pravda, že pomáhajú redukovať váhu a znižujú zlý cholesterol.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás