Reklama
Späť na článok
Katka z Pečie celé Slovensko varila pre známeho šéfkuchára! A nemá sa za čo hanbiť
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Piekli sme v nádhernom KAŠTIELI Adriany Polákovej: Jej ľahučká VIANOČKA vás dostane!
PETRA TÓTHOVÁ pečie originálne VIANOČNÉ KOLÁČE: Máme recepty!
Kuchyňa Moniky Beňovej: Obzvlášť LUXUSNÁ, ale chýba v nej...
Čerstvá VÍŤAZKA Pečie celé Slovensko robí božské OPERA REZY: Aha, Timi má PARÁDNY RECEPT!
Bohyňa aj v kuchyni: MÁRIA ČÍROVÁ pečie krehké LINECKÉ PEČIVO!
Šéfkuchár Massimo si žije! Z jeho LUXUSNEJ KUCHYNE vám padne sánka
Francúzske koláčiky CHOUX: Tento RECEPT prekoná aj ten z Pečie celé Slovensko!
Massimo nám prezradil RECEPT na PRAVÚ TALIANSKU PIZZU: Takú nespravia ani pekári v telke
Kvetka Horváthová mala narodeniny, ale prekvapila ona kolegov: Aha, aké dobroty upiekla!