Logo
Reklama

Massimo nám prezradil RECEPT na PRAVÚ TALIANSKU PIZZU: Takú nespravia ani pekári v telke

Taliani nedajú dopustiť na obyčajnú pizzu margherita. Massimo nie je výnimkou!

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CsqjPONoodu/

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tiež ste pri sledovaní šou Pečie celé Slovensko dostali chuť upiecť si doma poriadnu taliansku pizzu?

Diskusia

(0)

Autori článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás