Reklama
Späť na článok
Strúhaný GAŠTANOVÝ KOLÁČ: Lahodná pochúťka spríjemní aj ten najsychravejší deň
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Úžasný KOLÁČ na jeseň: HRUŠKOVÝ SO ZÁZVOROM má výnimočnú chuť
Najlepšia JESENNÁ TORTA je od Márie: Pani učiteľka pečie ako bohyňa
Očarujúca JESENNÁ: Do Sladkej výzvy upečte TORTIČKU s gaštanmi, višňami a likérom
Jesenná GAŠTANOVÁ ROLÁDA: Touto kráskou ohúrite aj svokru!
Doprajte si JEDLÉ GAŠTANY: Na toto všetko sú dobré!
ČOKO, lieskovce a GAŠTANOVÉ PYRÉ: Najchutnejšia TORTA na jesennú oslavu
Lahodný HRUŠKOVÝ CHEESECAKE bude u vás HIT JESENE! Zaujímavú chuť mu dodá...