Reklama
Späť na článok
Gratinovaná TEKVICA S PÓRIKOM: Spravíte z nej efektnú prílohu, či ľahký hlavný chod?
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Naučte sa NEBESKÉ TEKVICOVÉ PIROHY: S FOTOPOSTUPOM ich máte na HALLOWEEN raz-dva!
Wow, toto je torta: Bratislavská CUKRÁRKA Martina pečie tortičku z tekvice HOKKAIDO
Tekvicový CHEESECAKE: Famózny RECEPT očarí každú návštevu
Tekvičky Z LÍSTKOVÉHO CESTA od Miriam Kalisovej zvalcovali internet! Upečte ich tiež
Neodolateľné a krémové TEKVICOVÉ RIZOTO: Jesenné nebíčko v papuľke!
Zdravá TEKVICOVÁ POLIEVKA Mirky Luberdovej: Jej SUPER RECEPT si odložíte!
Máte už dosť krémových polievok z Hokkaida? Pečená tekvica s plnkou je dokonalá
Sprievodca TEKVICAMI: Na čo sa najviac hodí HOKKAIDO, MASLOVÁ, ŠPAGETOVÁ a ďalšie odrody?
Tekvicové KARÍ SO ŠOŠOVICOU: Jedlo plné farieb a chutí
Domáce TEKVICOVÉ SEMIENKA: 7 krokov k dokonalému zobkaniu!