Logo
Reklama

Naučte sa NEBESKÉ TEKVICOVÉ PIROHY: S FOTOPOSTUPOM ich máte na HALLOWEEN raz-dva!

Tekvicové pirohy s ricottou a so šalviovým maslom.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tieto fantastické pirohy sme ochutnali na gazdovstve v Plaveckom Petri. Mladá farmárka Nikola má super vyladený recept, určite ho vyskúšajte. Tekvicu teraz zoženiete bez problémov.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás