Reklama
Späť na článok
Domáce VAFLE budú hviezdou vášho víkendu! KARAMELOVÉ HRUŠKY z nich robia nebeskú pochúťku
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Fantastický ČOKO-HRUŠKOVÝ CHLEBÍČEK porotkyne z Pečie celé Slovensko: Deti ho milujú!
Očarujúca JESENNÁ: Do Sladkej výzvy upečte TORTIČKU s gaštanmi, višňami a likérom
BARBORA KRAJČÍROVÁ v krásnej kuchyni: Upiekla skvelé MALINOVÉ BROWNIES!
Jesenná GAŠTANOVÁ ROLÁDA: Touto kráskou ohúrite aj svokru!
Rýchly JABLKOVÝ KOLÁČ Kamily Magálovej: JE MŇAM, u vás doma sa po ňom zapráši!
Obľúbené RODINNÉ ZÁKUSKY: Tieto určite poznáte z detstva!
4x famózne HRNČEKOVÉ KOLÁČE: S čokoládou, makom, tvarohom i banánmi
Šťavnatá BÁBOVKA SO SLIVKAMI: Poleva z arónie jej dodá ešte väčší šmrnc!
STRAKATÝ CHRBÁTIK miluje aj Beáta Dubasová: SUPER KOLÁČIK budete piecť stále!
Lahodný HRUŠKOVÝ CHEESECAKE bude u vás HIT JESENE! Zaujímavú chuť mu dodá...
Vychýrený MREŽOVNÍK z Liptova: Slivkovým lekvárom v ňom nešetrite!