![Najkrajšia torta Slovenska: Ktorá zvíťazila v 12. ročníku?](https://dam.nmhmedia.sk/image/922f9493-183e-45c8-9e12-8a10cf04ea98_dam-urlhjjhgc.jpg/840/1260)
Dokonalé raňajky za pár minút: Čo tak OMELETA s bylinkami?
![Bylinková omeleta](https://dam.nmhmedia.sk/image/daa90494-ae7f-468a-8df2-f2f50764a1dd_phpegepce.png/840/1260)
FOTO: Laura Witteková
V panvici roztopte na miernom plameni hrudku masla. Do rozohriatej panvice vylejte rozmiešané a osolené vajcia a nechajte ich zospodu mierne stuhnúť. Jemne podberajte okraje omelety, aby nestuhnutá vajcová hmota stiekla na panvicu. Na polotuhú omeletu vysypte čerstvú alebo opečenú zeleninu, bylinky, mleté korenie a nastrúhaný syr. Nakloňte panvicu a omeletu opatrne preložte na polovicu alebo zviňte do rolády. Raňajky ako lusk!