Reklama

Nie len krásna tvár: Verešová to v kuchyni vie. Toto sú jej tipy na ľahké a chutné jedlá!

Záviny pečie doma často.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cpf3KhDL4f_/

Reklama

Že je Andrea Verešová šikovná gazdinka už ukázala veľakrát. Pozrite si jej tipy, ako sa zdravo stravovať!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Andrea Verešová nám venovala recept na ŠPANIELSKE VTÁČIKY
    Zdroj: NMH

    Zdroj: https://www.instagram.com/andreaveresovaofficial/feed/

    Andrea nie je len krásna ale aj šikovná.

    Andre Verešová je nie len krásna ale aj šikovná. Varenie ju baví a v kuchyni sa vie zvŕtať veľmi dobre. Počas pandémie koronavírusu bola dokonca na sociálnych sieťach nesmierne aktívna pravidelne zdieľala svoje kulinárske výtvory. Veľmi rada si pochutí na jedlách, z ktorých nepriberie.

    Na zdravú stravu nedá dopustiť

    Andrea často do svojich jedál zaraďuje quinou, cícer, šošovicu či mladú fazuľku. Spolu s čerstvým šalátom je to podľa nej dokonalá kombinácia, ktorá má nielen množstvo zdravotných benefitov, ale je navyše aj chutná a zasýti. V jej jedálničku necvhýbajú ani ovsené vločky a najmä veľa ovocia.

    Ako sa krásna Andrea Verešová stravuje?

    "Často sa ma pýtate, ako sa stravujem a ako môžem byť taká štíhla aj napriek tomu, že stále varím a pečiem. Samozrejme, pravidelne cvičím, ale iba to nestačí. Dôležitá je strava." hovorí.

    Ako ďalej dodáva,"uprednostňujem ľahšiu medzinárodnú kuchyňu bohatú na vlákninu, vitamíny a omega3 kyseliny (ryby). Obľúbila som si kombinovať rôzne zeleninové šaláty a miešať ich s quinoou, cícerom, šošovicou alebo mladou fazuľkou, avokádom, mrkvičkou, brokolicou a pod. Sú to pre mňa chutné jedlá, ktoré mi dodávajú veľa vitamínov a hlavne sa po nich cítim dobre, plná vitality a energie."

    Vyváženosť a pestrosť

    "Verím, že hlavná je vyvážená, pestrá strava bez veľkého množstva uhľohydrátov a rafinovaných cukrov," opísala svoj jedálniček v minulosti Andrea pre portál Pre Ženu s tým, že na raňajky miluje ovsené vločky, ovocie, praženicu so zeleninou, na obed napríklad plody mora so zeleninou, šalát z červenej repy s kozím syrom a na večeru šaláty.

    Autor článku

    Začínala na webe pre Plus JEDEN DEŇ a po ukončení vysokej školy nastúpila ako webová editorka pre Nový Čas pre ženy. Časom si okrem ženských tém vyskúšala aj prácu na hobby weboch Dobré jedlo či Lepšie bývanie a zapáčilo sa jej to. Rada píše o všetkom, čo ju zaujíma.