Nie len krásna tvár: Verešová to v kuchyni vie. Toto sú jej tipy na ľahké a chutné jedlá!
15. 3. 2025, 8:08 (aktualizované: 28. 3. 2025, 23:00)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cpf3KhDL4f_/
Že je Andrea Verešová šikovná gazdinka už ukázala veľakrát. Pozrite si jej tipy, ako sa zdravo stravovať!
Zdroj: https://www.instagram.com/p/B6GtvW1nUr5/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cpf3KhDL4f_/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cnt2uGXLmQq/
Galéria k článku

Zdroj: NMH
Zdroj: https://www.instagram.com/andreaveresovaofficial/feed/
Andrea nie je len krásna ale aj šikovná.
Andre Verešová je nie len krásna ale aj šikovná. Varenie ju baví a v kuchyni sa vie zvŕtať veľmi dobre. Počas pandémie koronavírusu bola dokonca na sociálnych sieťach nesmierne aktívna pravidelne zdieľala svoje kulinárske výtvory. Veľmi rada si pochutí na jedlách, z ktorých nepriberie.
Na zdravú stravu nedá dopustiť
Andrea často do svojich jedál zaraďuje quinou, cícer, šošovicu či mladú fazuľku. Spolu s čerstvým šalátom je to podľa nej dokonalá kombinácia, ktorá má nielen množstvo zdravotných benefitov, ale je navyše aj chutná a zasýti. V jej jedálničku necvhýbajú ani ovsené vločky a najmä veľa ovocia.
Ako sa krásna Andrea Verešová stravuje?
"Často sa ma pýtate, ako sa stravujem a ako môžem byť taká štíhla aj napriek tomu, že stále varím a pečiem. Samozrejme, pravidelne cvičím, ale iba to nestačí. Dôležitá je strava." hovorí.
Ako ďalej dodáva,"uprednostňujem ľahšiu medzinárodnú kuchyňu bohatú na vlákninu, vitamíny a omega3 kyseliny (ryby). Obľúbila som si kombinovať rôzne zeleninové šaláty a miešať ich s quinoou, cícerom, šošovicou alebo mladou fazuľkou, avokádom, mrkvičkou, brokolicou a pod. Sú to pre mňa chutné jedlá, ktoré mi dodávajú veľa vitamínov a hlavne sa po nich cítim dobre, plná vitality a energie."
Vyváženosť a pestrosť
"Verím, že hlavná je vyvážená, pestrá strava bez veľkého množstva uhľohydrátov a rafinovaných cukrov," opísala svoj jedálniček v minulosti Andrea pre portál Pre Ženu s tým, že na raňajky miluje ovsené vločky, ovocie, praženicu so zeleninou, na obed napríklad plody mora so zeleninou, šalát z červenej repy s kozím syrom a na večeru šaláty.