Reklama

Kvetka Horváthová má parádny LYŽICOVÝ JABLKOVÝ RECEPT: Ide tam len 5 lyžíc múky!

Kvetka Horváthová má skvelý recept z jabĺk. Do jej jablkovej rolády ide iba 5 lyžíc múky.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CyI5KHJNoGN/

Reklama

Obľúbená moderátorka Kvetka Horváthová má skvelý recept z jabĺk. Do jej lyžicovej jablkovej rolády ide iba 5 lyžíc múky.

×
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:12
Remaining Time 0:12
Loaded: 100.00%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Poďte s nami piecť neobyčajné JABLKOVÉ DEZERTY: Tieto sú božské!

    O moderátorke je známe, že je skvelá kuchárka a rada sa so svojimi fanúšikmi na Instagrame podelí aj o svoje recepty, ktoré sú obvykle veľmi jednoduché, rýchle a ešte aj zdravé. Naposledy na Instagrame uverejnila recept na jablkovú roládu. „Rýchla a chutná maškrta ako stvorená na nedeľu ku kávičke. Vyskúšajte,“ napísala moderátorka k receptu na sociálnej sieti.

    Jablková roláda Kvetky Horváthovej

    Potrebujete:

    • 1 kg jabĺk
    • 1 lyžica masla
    • 5 lyžíc trstinového cukru
    • 1/2 lyžice škorice
    • 5 vajec
    • 4 lyžíc trstinového cukru
    • 1 lyžica vanilkového cukru
    • 5 lyžíc hladkej múky
    • ½ balíčka prášku do pečiva

    POSTUP:

    1. Na masle podusíme nastrúhané jablká s cukrom a škoricou.
    2. Túto zmes rovnomerne rozotrieme na plech s papierom na pečenie.
    3. Zmiešame vajcia s cukrom, múkou a práškom do pečiva, rovnomerne vylejeme na jablkovú zmes a dáme piecť - 15 minút pri teplote 200 stupňov.
    4. Po upečení necháme chvíľu vychladnúť, prevrátime na opačnú stranu a ešte za tepla stočíme roládu. Dobrú chuť!

    Čítajte viac z Dobrého jedla: