Logo
Reklama

Aké boli u nás prvé JEDLÁ DO RUKY? Otázky pre Katarínu Nádaskú

Chlebové placky

Zdroj: PEXELS

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Odpovedá etnologička Katarína Nádaská...

Diskusia

(0)

Autori článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás