Tortilly s kuracím mäsom, reďkovkami a hráškovým pestom
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT
Tortily s kuracím mäsom, reďkovkami a hráškovým pestom
Zdroj: Gurmet/ Marek Bartoš
POTREBUJETE:
- 2 opečené kuracie prsia
- 1 zväzok reďkoviek
- 4 kukuričné tortilly
Na hráškové pesto:
- 100 g mrazeného hrášku
- čerstvá mäta
- citrónová šťava
- 3 lyžice krémového syra (Lučina)
- soľ
POSTUP:
- Najprv urobte hráškové pesto: Hrášok uvarte vo vriacej osolenej vode. Zlejte a roztlačte vidličkou. Pridajte nasekanú mätu, citrónovú šťavu podľa chuti, soľ, korenie. Nakoniec vmiešajte syr.
- Opečené mäso nakrájajte alebo natrhajte, reďkovky nakrájajte na tenké plátky. Tortilly nasucho opečte a potrite pestom. Potom ich naplňte reďkovkami a mäskom. Zaviňte a môžete servírovať.
Na nasledujúcej strane nájdete ďalší skvelý recept na desiatu >>>