Logo
Reklama

Na víkend zamrazte DOMÁCE NANUKY: Roztopíte horúčavy!

Čokoládovo-kávové nanuky.

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zmrzlín, sorbetov či nanukov zjeme v lete na kilá. Obetujte trocha času a vyrobte si svoju mrazenú pochúťku. Určite bude lepšia ako z obchodu...

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás