Logo
Reklama

TOP FAZUĽOVÁ POLIEVKA s klobáskou zo známeho bufetu pod Bielym krížom: RECEPT si odložíte!

Reportáž pre mesačník Dobré jedlo z Bufetu u Kocmundu na Bielom Kríži v Malých Karpatoch.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Stopäťdesiatročnú horáreň Biely kríž poznajú najmä Bratislavčania. Info pre vás, noví turisti: Vydajte sa tam z Rače alebo zo Svätého Jura. Bez auta, samozrejme. Za odmenu potom ochutnajte túto fantastickú polievku... alebo si ju pripravte DOMA podľa originálneho receptu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás