Logo
Reklama

Slávny LÍSTKOVÝ KOLÁČ s pomarančmi z Grécka: RECEPT máme od šarmantnej Despiny

V Grécku volajú tento koláč PORTOKALOPITA.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mama známeho gréckeho šéfkuchára, ktorý vlastní obľúbené bistro Suvlaki v Bratislave, nás naučila piecť ich tradičný koláč z lístkového cesta. Chutí FANTASTICKY! Určite si ho doma upečte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás