Logo
Reklama

Prečo si vyraziť na TRADIČNÚ HUSACINU? Lebo ju pečú hodiny a podávajú k nej takéto lokše

Na čo si dávať pozor, aby ste po husacine nepribrali?

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nastal čas dobrej husaciny a nám sa zbiehajú slinky, len čo na ňu pomyslíme. Ste na tom rovnako?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás