Logo
Reklama

Zázračná polievka PROTI JESENNÝM BACILOM: Uvarte si ju podľa odborníčky!

Pani Gabriela Žlebeková so svojim manželom spoločne prevádzkuje sieť jedální Zdravíčko, kde sa zameriavajú na prípravu jedál makrobiotickou metódou. Pre mesačník Dobré Jedlo pripravili obedové menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Pripomína vám gulášovú? Máte pravdu! „Táto polievka je naozaj veľmi výdatná, dokonca aj bez mäsa. Bielkovinu v nej nahradzuje pohánka a miso pasta. Okrem toho vás príjemne zahreje, telu dodá veľa energie,“ usmieva sa Gabika Žlebeková z kantíny Zdravíčko, ktorá vie o jedle viac ako dosť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás