Logo
Reklama

Parádne LOKŠE s trhaným mäskom Martina Korbeliča: Šéfkuchár sa nezaprie, má SUPER RECEPT!

Šéfkuchár Martin Korbelič so svojimi priateľmi pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo fantastické  menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Som šťastný, že sa vraciame k jedlám našich starých mám. Sám s nimi experimentujem čoraz s väčším nadšením. Mám totiž výnimočnú inšpiráciu – moju babku Hedvigu z Báhoňa, s ktorou som ako malý trávil veľa času," hovorí sympatický šéfkuchár.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás