Logo
Reklama

Milý Ježiško, prosím si POMALÝ HRNIEC do mojej KUCHYNE: Aha, čo všetko dokáže!

Pomaly pečené mäsko.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na dobré sa oplatí čakať vždy. A keď je v hre šťavnaté mäso, ktoré sa pred očami aj na jazyku rozpadáva na hriešne vláčne kúsky, vydržíte pri hrncoch celé hodiny. ALE nemusíte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás