Logo
Reklama

Chudnete? Pozor na milované gaštany, môžete z nich pribrať

Pečené gaštany

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Voňajú na sto kilometrov! Kto by im v tomto „nečase“ vedel dať košom? No hoci majú gaštany oveľa menej tuku ako oriešky, sacharidmi sa to v nich len tak hemží!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás